Subsidieoproep ‘Training tot digicoach’

ZonMw heeft een oproep gepubliceerd in het kader van het Programma zorg voor innoveren (PZVI). Het betreft de oproep ‘Training tot Digicoach’. Het doel van deze voucherregeling is om de digitale vaardigheden van zorgmedewerkers te vergroten. Aanvragen kunnen tot en met 14 januari 2021, 14.00 uur worden ingediend.


Zorgaanbieders (Zvw, Wlz, Wmo, Jeugdwet) kunnen een voucher aanvragen om maximaal vier medewerkers te trainen tot digicoach. Een digicoach is een medewerker/zorgprofessional van een zorgaanbieder die collega’s kan ondersteunen bij digitale vragen. De digicoach hoeft geen expert te zijn op het gebied van ICT maar biedt (laagdrempelige) ondersteuning bij digitale vragen. De digicoach kan digistarters (medewerkers met beperkte digitale ervaring) en andere collega’s met digitale vragen herkennen en hen wegwijs maken in de digitale wereld.

De training tot digicoach bestaat uit twee trainingsdagen en een aantal vervolgsessies. De training wordt verzorgd door Q-Academie. Er zijn in deze ronde 72 vouchers beschikbaar. Aanvragen kunnen tot en met 14 januari 2021, 14.00 uur worden ingediend via ProjectNet.

Voor meer informatie klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.