Branchevereniging FHI
Subsidieadviesbureau Raad & Daad is sinds de begin jaren van deze eeuw onze huissubsdieadviseur. Door technische achtergrond van de adviseurs van Raad & Daad bleek van toegevoegde waarde in de communicatie met de branchemedewerkers van FHI en de leden van onze technologiebranches. Op diverse applicatiegebieden werden clusters en ketens gevormd en met succes werden door Raad & Daad projectplannen ingediend voor branchegerichte technologiesubsidies (de laatste jaren in het kader van IPC).

Leemberg Pijpleidingen en apparatenbouw B.V.
“Wij hebben met de bemiddeling van Raad en Daad subsidieaanvragen gedaan voor EIA, MIA en Vamil. Daarbij zijn wij adequaat geadviseerd en met grote tevredenheid begeleid naar succesvolle aanvragen.”

Salland Electronics
Of het nu om micro-elektronica of embedded hard- en software gaat, de adviseurs van Raad & Daad hebben verstand van zaken en vertalen onze projecten in subsidieaanvragen die met succes beloond worden.

DevLab
“Wij hebben intensief samengewerkt met Raad & Daad in de ontwikkeling van regionale technologieprojecten. In het vervolgtraject van aanvragen en verantwoorden van subsidies hebben zij ons met raad & daad terzijde gestaan.”

PMT Partners Medische Techniek
“De subsidieaanvragen zijn inhoudelijk zeer goed. Complimenten!”