Welkom bij Raad & Daad, uw hulp bij (complexe) subsidie vraagstukken

Zoekt u een zakelijke partner voor uw subsidietrajecten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in subsidie- en financieringsverwerving voor het innovatieve bedrijfsleven. Sinds 1987 bouwen wij aan onze kennis en ons netwerk om u optimaal van dienst te zijn. Wij leiden u door het subsidielandschap en geven advies op maat. Op basis van heldere afspraken. Onze specialisten nemen u het werk uit handen en zorgen ervoor dat de subsidieaanvraag van uw project de grootst mogelijke slaagkans heeft!

Over ons

Raad & Daad is een full-service adviesbureau die het subsidiemanagement voor uw organisatie uit handen neemt. Van het verkennen van de mogelijkheden en het aanvragen van subsidies tot de uiteindelijke verantwoording van subsidies. Wij vergroten de slagingskans en verkleinen de risico’s van de subsidieaanvraag van uw project. Door de taal te spreken van zowel het bedrijfsleven als de subsidievertrekkers.

Raad & Daad staat voor betrokkenheid bij innovatie. Met onze kennis van het innovatieproces en de state of the art zijn wij een uitstekende gesprekspartner. Wij ondersteunen uw innovatieactiviteiten niet alleen met subsidieadvies maar ook met innovatieadvies. Wij nemen de knelpunten weg waar u als innovatieve onderneming tegenaan loopt. Zodat u zich volledig kan richten op innoveren.

Wij doen het werk voor u. Wij bezoeken uw bedrijf, interviewen de sleutelpersonen binnen de organisatie en zorgen zelf voor de vergaring van de informatie die nodig is om een subsidieaanvraag te laten slagen. U hoeft ons alleen te woord te staan. Wij doen de rest. U bespaart dus veel werk en tijd.

Geschiedenis

Subsidieadviesbureau Raad & Daad is in 1987 opgericht door Louis Ouwerkerk en is één van de grondleggers op het gebied van subsidiemanagement. Gaandeweg is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde adviespraktijk met een enorm netwerk in het bedrijfsleven en bij overheden. Flexibiliteit, kennis van zaken en ervaring zijn de sleutelbegrippen die Raad & Daad definiëren. Samen met de technische achtergrond van onze adviseurs, maakt dit ons een uitstekende gesprekspartner voor innovatie én subsidies. Wij spreken de taal van zowel onze opdrachtgevers als subsidieverstrekkers.

Ter illustratie: tijdens het Elsevier Subsidiecongres op 12 april 2012 werd Louis Ouwerkerk uitgeroepen tot Subsidieadviseur van het Jaar 2012.

Subsidieadviseur van het jaar 2012

Onze missie

Het slaan van bruggen tussen het innovatieve bedrijfsleven en subsidieverstrekkers.