Wij helpen organisaties bij (complexe) subsidie en innovatie vraagstukken.

Subsidieadviesbureau Raad & Daad begeleidt met raad en daad de subsidie- en financieringsverwerving voor het innovatieve bedrijfsleven. Dat doen we al 30 jaar met passie en plezier. We hebben de expertise en ervaring in huis om te zorgen dat de subsidieaanvraag van uw project de grootst mogelijke slaagkans heeft. Maar ook voor projectmanagement en innovatieadvies kunt u bij ons terecht.

Subsidieadviesbureau Raad & Daad is in 1987 opgericht door Louis Ouwerkerk en is één van de grondleggers op het gebied van subsidiemanagement. Gaandeweg is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerde adviespraktijk met een enorm netwerk in het bedrijfsleven en bij overheden. Flexibiliteit, kennis van zaken en ervaring zijn de sleutelbegrippen die Raad & Daad definiëren. Samen met de technische achtergrond van onze adviseurs, maakt dit ons een uitstekende gesprekspartner voor innovatie én subsidies. Wij spreken de taal van zowel onze opdrachtgevers als subsidieverstrekkers.

Ter illustratie: tijdens het Elsevier Subsidiecongres op 12 april 2012 werd Louis Ouwerkerk uitgeroepen tot Subsidieadviseur van het Jaar 2012.

Subsidieadviseur van het jaar 2012

Onze missie

Het slaan van bruggen tussen het innovatieve bedrijfsleven en subsidieverstrekkers.