Openstellingsdata in 2018 voor MIT Oost-Nederland bekendgemaakt

De provincie Overijssel heeft de openstellingsdata in 2018 voor de subsidieregeling MKB Innovatie topsectoren (MIT) Oost bekendgemaakt. Aanvragen voor het instrument Haalbaarheidsprojecten kunnen vanaf 17 april worden ingediend. De tender voor R&D samenwerking is geopend van 2 juli tot en met 6 september. Het instrument Innovatieadviesproject vervalt in 2018. De subsidieplafonds zullen naar verwachting eind maart gepubliceerd worden.

 

De regeling voor 2018 zal bijna volledig worden gewijzigd. Na goedkeuring zal de herziene regeling worden gepubliceerd in het Provinciaal Blad. Het aanvraagformulier 2018 en het model projectplan 2018 voor een haalbaarheidsproject zullen binnenkort beschikbaar zijn op de website van de provincie. U kunt uw aanvraag indienen via een e-formulier dat vanaf 17 april online zal zijn.

 

Sinds 2015 stellen het ministerie van Economische Zaken en de regio’s (provincies) gezamenlijk het budget beschikbaar voor de MKB-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). De subsidieregeling MKB Innovatie topsectoren (MIT) Oost komt voort uit deze samenwerking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.