Innovatieadvies

Komt het volgende u bekend voor? Veranderende behoeften van uw klanten, nieuwe trends of doorbraken in technologie zorgen ervoor dat uw huidige product- of dienstenaanbod niet meer voldoet. Als organisatie wilt u hier tijdig op inspelen door nieuwe producten en diensten te introduceren. Of loopt u als R&D manager vast bij het oplossen van een concreet technisch vraagstuk?

Innovatieadviesbureau Raad & Daad, onderdeel van subsidieadviesbureau Raad & Daad, biedt u een helpende hand.

Met innovatieadviesbureau Raad & Daad ondersteunen we ook inhoudelijk organisaties op het gebied van hun (technologische) innovaties. Hierin vervullen we veelal de faciliterende rol, ofwel: het geven van begeleiding en structuur in het innovatieproces. Dit is een bewuste keuze, aangezien de inhoud overgelaten moet worden aan de organisatie zelf.

Met behulp van de VOORT innnovatiemethode helpen wij organisaties om succesvoller nieuwe producten en diensten in de markt te zetten. Met deze methode gaat u met uw eigen mensen aan de slag om onderscheidende producten of diensten te ontwikkelen. Iedereen is immers creatief en een goed idee moet vele vaders en moeders hebben. VOORT maakt innovatie toegankelijk.

Met de TRIZ methode kunnen we concrete en ingewikkelde technische vraagstukken helpen oplossen. TRIZ is een theorie om problemen op te lossen, gebaseerd op uitgebreid patentonderzoek.

August Eckhardt

Ir. August Eckhardt is sinds 2012 gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Ir. August Eckhardt, gecertificeerd VOORT-innovatiefacilitator, of kijk op de website van Innovatieadviesbureau Raad & Daad.