Ook in deze tijden staat Subsidieadviesbureau Raad & Daad voor u klaar

Het zijn uitzonderlijke tijden. De overheid heeft wederom speciale maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus af te remmen. Ook bij Raad & Daad vinden wij dat de veiligheid en het welzijn van ons allemaal nu op de eerste plaats komt. Toch kunt u ook onder deze omstandigheden op ons blijven rekenen.
We hebben ons kantoor tijdelijk ingeruild voor een werkplek thuis en met alle moderne middelen gaan de werkzaamheden gewoon door. Wij blijven bereikbaar voor vragen, telefonisch per mail of videoconference.

Mogelijk ondervindt u gevolgen door de coronacrisis, een samenwerking valt stil, medewerkers kunnen geen S&O werkzaamheden uitvoeren etc. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft. Ook de overheid heeft een pakket maatregelen getroffen om u als ondernemer te steunen. Deze regelingen zijn terug te vinden op de website van de Rijksoverheid.

De verwachting is dat vele bedrijven niet enkel gebaat zullen zijn bij uitstel aflossing en dat het voor diverse sectoren nog wel eens langere impact kan hebben dan nu wordt verwacht. Raad & Daad heeft in de Helder Groep uit Tilburg een samenwerkingspartner die bedrijven bij staat met passende overbruggingen of andere structurelere oplossingen.

In het stappenschema Advies Corona kunt u zien wat zij mogelijk voor u kunnen betekenen. U kunt de Helder Groep bereiken via www.heldergroep.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.