Kans maken op een Circular Award? Schrijf je in voor 11 december!

Het Versnellingshuis Nederland circulair! zoekt innovatieve projecten, producten en diensten van ondernemingen en overheden die laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Ook gaat het Versnellingshuis op zoek naar ‘Circular Heroes’: personen die in een specifieke sector, regio of community veel betekenen voor de overgang naar een circulaire economie. Inschrijven voor de Circular Awards kan tot 11 december.

De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens de Week van de Circulaire Economie in 2021 – maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari. Er zijn twee Circular Awards te winnen; één voor bedrijven (Circular Award Business) en één voor (semi-)publieke instellingen (Circular Award Public).

Daarnaast worden deze editie voor het eerst enkele personen onderscheiden die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de circulaire transitie in Nederland.

Het artikel gaat verder onder de afbeelding

De Circular Award

Winnaars in 2020
De Circular Award Business 2020 werd toegekend aan Schijvens Corporate Fashion. Dit familiebedrijf dat in 1863 is opgericht maakt circulaire bedrijfskleding bestaande uit vijftig procent gebruikte werkkleding en vijftig procent gerecyclede PET. Hierdoor hoeft het bedrijf geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. De Circular Award Public ging tijdens de derde editie naar de provincie Noord-Holland. De provincie bracht de kansen voor hoogwaardig hergebruik van hout in Noord-Holland in kaart.

Voor meer informatie en direct inschrijven zie https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/circular-awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.